XIII. Classic Car Weekend – poděkování

Vážení účastníci, kamarádi, známí, prostě všichni příznivci Classic Car Weekendu!

Děkujeme Vám za hojnou účast a skalní přízeň i přes tak nepříznivé počasí, jaké provázelo onu pověstnou třináctku. I přesto, že jsme věřili, že 13. ročník, začínající v pátek 13., roku 2013 nemůže být smolný, se ukázal pravý opak a jak my, tak i Vy doslova tancovali v kapkách deště. Skláníme se tedy před Vámi všemi, že Vás ani tohle poočasí neodradilo zdolat několik stovek kilometrů ze všech koutů republiky a navzdory tomu dorazit k nám. Díky Vám všem!!!

Díky taky všem členům a pořadatelům, kteří se přes nepřízeň počasí obětovali a zajišťovali technický průběh soutěžní jízdy a celé akce. V neposlední řadě patří poděkování i policejním hlídkám z PHS, které tradičně a obohatili svojí činností průběh jízdy. Dále patří poděkování i Františkovi Proseckému a vedení města Bystřice nad Pernštejnem a obce Unčín za vstřícnost s jakou nám vyšli při pořádání tohoto ročníku vstříc.

Kdybychom ještě na někoho zapomněli, tak nechť promine. Celý průběh akce byl testem z improvizace. Doufáme, že jsme v něm nepropadli. Věříme, že se příštího ročníku opět rádi zúčastníte. Již nyní Vám můžeme slíbit, že nebudeme spoléhat na kouzelný teplý podzim, ale akci posuneme více do léta, kdy, jak pevně věříme, bude teplé a slunné počasí.

„Furt se něco děje…“ i o weekendu.

PS: fotogalerie bude brzy následovat.

DSC02961