Nový web

Classic Car Króžek Brno vás vítá na našich nových webových stránkách. Čas letí mílovými kroky a s ním i vývoj internetu. Proto jsme se rozhodli rozloučit se s našimi starými stránkami a vkročit do nové epochy. Doufáme, že se vám naše nové stránky zalíbí. Nepracovali jsme jen na vzhledu, ale hlavně na nových funkcích a zejména na zvýšení informační hodnoty našeho nového webu.

Máte-li jakékoliv náměty či připomínky, neostýchejte se nám je sdělit. Zajímavé nápady rádi zohledníme zapracujeme.

Vébor CCK

Komentáře

  1. Jan říká

    Hlavně by to chtělo spravit datum, aby se zobrazovalo tak jak jsme zvyklý v ČR, DD.MM.RRRR a ne opačně napřed měsíc a pak den, to si každý bude myslet že je to už čtvrt roku.
    Dál by mě zajímalo kam se poděl z fora můj příspěvek – dost dlouhý, kde jsem popisoval změny v zákonu o provozu na pozemních komunikacích, který včera vyšel a jsou tam dost zásadní změny k depozitům. Tak ho prosínm taky přehrejte do diskuze tam kam jsem ho napsal (psal jsem ho do staré diskuze cca 2 hodiny před překlopením). A poslední výtka – nikde jsem dole a stránce nenašel odkaz na webmastera, to by tam asi taky mělo být, když chce někdo něco napsat k webu.
    Honza

    • Albert říká

      Můžeš, prosím, upřesnit, kde se špatně zobrazuje datum? Jak na stránkách, tak i ve fóru je to nastaveno stejně a všude kde vidím datum, je zobrazené správně.
      Věc ohledně příspěvku ve fóru jsme dořešili přes SZ.
      Kontakty, stejně jako mnoho dalších věcí, budou doplněny. 😉

  2. Stuart Mills říká

    Hello!
    I need an old car for a video shoot In Brno this weekend, it will be just for an hour or so. I am looking for something big/american, however as the time is tight I will consider anything now. by the way, we will need this in the evening / when it gets dark.

    Many thanks

    Stuart
    776684465