Sanitka od ADmodel

Horkou novinkou od firmy ADmodel je Škoda 1202 v provedení sanita. Jak vidíte na přiložených fotografiích, model má velmi realisticky zpracovaný interiér, včetně vybavení. U firmy AD model je samozřejmostí i kvalitní znázornění celého podvozku a motoru vozidla. Jako ostatní modely této řady je i sanita v měřítku 1: 24.

Sanitka od ADmodel

Podle přiloženého návodu celý model zvládne sestavit i průměrně šikovný modelář. Model nevyžaduje žádné velké broušení, tmelení či začišťování neb jednotlivé díly jsou velmi čistě a kvalitně odlité. Výborného výsledku tak dosáhnete i stavbou, jak říkají modeláři, rovnou z krabičky.

Kdo by si přeci jenom sám na stavbu netroufl nebo nemá dost času – může si objednat již hotový model. To ostatně platí pro celou nabídku modelů. Jak stavebnici tak i hotový model je možné objednat rovnou u firmy AD model.

Obohatíte si sbírku a vezmete vítr z plachet internetovým překupníkům, kteří tyto modely nabízejí často za několikanásobek ceny, za kterou je možné je získat.

Kontakt:

  • admodel@centrum.cz
  • tel: 606 765 482

Redakce

Komentáře

  1. Sentešiova Jana říká

    Dobry vecer. Rada by som sa opytala.ci mi poradite,kde a ako by som mohla zohnat tento model,ci uz ako stavebnicu alebo model auta. Dakujem.

  2. JiriK říká

    Kontakt na výrobce vč. telefonu je v článku.

  3. Albert říká

    Další informace lze najít i přímo na webu výrobce: http://veteran-model-skoda.wz.cz 😉

  4. Sentešiova Jana říká

    Dobrý deň.CHcem sa opýtať čí sa dajú niekde zohnať modely alebo stavebnice škody 1201 dodávka,sanitka alebo sedan 1:24,octávia((veterán).Abrex slubuje už dva roky 1201,zatiaľ sú to len sľuby.Dakujem.

  5. Jakub Novák říká

    Dobrý den, chci se zeptat zda je možné si zakoupit model Škoda 1202 sanita? Děkuji za odpověď